Word Projectverzorgende IG bij Bender

Een energieke Verzorgende IG, dat is wie jij bent! Nu nog een leuke werkgever vinden die bij je past. Waarom Bender dan? Bij ons sta jij centraal en luisteren we naar jouw wensen. Samen bekijken we in welke branches en doelgroepen in de zorg je zou willen werken. Daarnaast zijn wij zo trots als een pauw dat we onze Projectverzorgenden IG vanaf dit jaar de verkorte opleiding tot MBO-verpleegkundige kunnen aanbieden. Dit alles met een vast contract op zak, een leaseauto en de mogelijkheid tot een betaalde opleiding.

Update: we zoeken nog 8 nieuwe collega’s in verschillende regio’s

Ja, ik heb interesseStuur vacature naar e-mail

Voordelen op een rij

 • Er is écht aandacht voor jou
 • Zekerheid en afwisseling tegelijkertijd
 • Je krijgt de beste begeleiding zodat je kunt groeien in jouw rol
 • Plezier op je werk, de werkplekken passen bij jou
 • Mogelijkheid om verkorte MBO-V opleiding te volgen
 • Een leuke sfeer, gezellige collega’s en mooie feestjes

Wat ga je doen?

Als Projectverzorgende IG treed je in dienst bij Bender met een vast contract, maar tegelijkertijd werk je op verschillende werkplekken. Dit is waarschijnlijk anders dan dat je gewend bent. Dat is het voordeel van detacheren! Elke 6 á 9 maanden wissel je van werkplek, door deze manier van werken bouw je een bak aan werkervaring op. De éne keer ben je bijvoorbeeld bezig met kwaliteitstaken in de ouderenzorg, terwijl je de andere keer ervaart hoe het is om te werken op een revalidatieafdeling in het ziekenhuis. Het is maar net wat jij wilt en waar jij behoefte aan hebt. Wat dat precies is dat weten we niet van tevoren, dat bepaal je samen met je regiomanager. Want die zoekt geschikte werkplekken voor je en staat altijd voor je klaar. Samen werk je aan jouw groei. Hoeveel precies? Dat bepaal jij.

Volg de verkorte MBO-V opleiding

Bender biedt jou ook de mogelijkheid om een werken en leren traject te volgen als Verzorgende IG. Binnen 3 jaar word je opgeleid tot MBO-Verpleegkundige met de afwisseling van een Projectverzorgende. En dat kan best pittig zijn, maar Bender begeleidt je intensief. Gedurende de drie jaar heb je elke twee weken les en zit je in een vaste klas met 15 andere “Benders” en daar bouw je een hechte band mee op. En weet je wat mooi is? De studie die betalen wij! Als je je diploma eenmaal op zak hebt, heb je enorm veel werkervaring opgedaan en sta je als kersverse Verpleegkundige niveau 4 dan al stevig in je schoenen. Uiteraard kun je je nieuwe rol gewoon bij Bender uitvoeren. Sterker nog, daarna ligt de wereld nog verder voor je open met nog tal van opleidingsmogelijkheden zoals de HBO-V opleiding. 

Dit is wat we je bieden

 • Direct een contract voor onbepaalde tijd (24-32 uur)
 • De mogelijkheid tot het rijden van een leaseauto
 • Een goed salaris tussen de €2.201,- en €3.160,- en uiteraard ontvang je ook ORT- vergoeding
 • Een dertiende maand
 • Toegang tot de Bender academie!

Wat breng je mee

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s! Collega’s die het leuk vinden om zichzelf uit te dagen en houden van afwisseling. Om gelijk te kunnen starten dien je in het bezit te zijn van een VIG-diploma en een rijbewijs. Ben je nog aan het studeren? Dan komen we ook graag in contact met je om te bekijken wat we in de toekomst voor je kunnen betekenen.

Laat je contactgegevens achter en ontdek de mogelijkheden!

We horen heel graag van je! Via het formulier kun je eenvoudig jouw reactie achterlaten en zal er binnen twee werkdagen contact met je worden opgenomen.





  Ben je in bezit van een relevant diploma Verzorgende IG?

  Ben je niet in het bezit van een diploma Verzorgende IG, Verpleegkunde niveau 4 of verpleegkunde niveau 5/6? Dan kunnen we helaas nog niets voor je betekenen bij Bender.

  Wanneer kunnen we je het beste bereiken?

  Stuur link via WhatsappStuur vacature naar e-mail

  Meer weten? Ik help je graag verder!

  Hebben we je interesse gewekt maar weet je nog niet zeker of de baan bij je past? Mail of bel mij en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je meer te vertellen over Bender en het werk.

  Tim Bohre
  Recruiter Zorg
  Telefoon: 06-28 36 21 74
  Email: tim.bohre@bendergroep.nl

  Neem contact op via WhatsappStuur een e-mail naar Tim

  Over Bender

  Bender is werkgever en opleider in de zorg en het publiek domein. Wij geven aandacht aan alles wat je doet, wat je meemaakt in je werk of waar je tegenaan loopt. Maar ook wat je nog wilt leren. Wij zijn er iedere dag voor jou. We motiveren je om het beste uit jezelf te halen. Zo groei en geniet je volop in je leven en werk. Bij Bender zeggen we vol overtuiging: ik bender voor jou.