Leren en groeien. Ga aan de slag als Recruitment Trainee bij Bender

HBO werk- en denkniveau | jaarcontract + lease-auto

 • Wordt volwaardig recruiter
 • Goede begeleiding, kennissessies en trainingen
 • Jaarcontract en Lease auto
Ja, ik heb interesseStuur vacature naar e-mail

Je bent energiek, gedreven en houdt van mensen. Je bent toe aan een carrièreswitch of wilt juist een vliegende carrièrestart maken. Als recruitment trainee bij Bender leer je werven en selecteren met zorg en aandacht. Daarbij werk je met professionals uit het maatschappelijke werkveld binnen een commerciële omgeving. Een prachtige plek waar jij je binnen één jaar ontplooit tot een volwaardige recruiter met goede communicatie- en marketingskills. Interesse? Ontdek wat Bender jou te bieden heeft.

Leren en groeien. Ga aan de slag als Recruitment Trainee bij Bender

HBO werk- en denkniveau | jaarcontract + lease-auto

Je bent energiek, gedreven en houdt van mensen. Je bent toe aan een carrièreswitch of je wilt juist een vliegende carrièrestart maken. Als recruitment trainee bij Bender leer je werven en selecteren met zorg en aandacht. Daarbij werk je met professionals uit het maatschappelijke werkveld binnen een commerciële omgeving. Een prachtige plek waar jij je binnen één jaar ontplooit tot een volwaardige recruiter met goede communicatie- en marketingskills. Interesse? Ontdek wat Bender jou te bieden heeft.

Ja, Ik heb interesseStuur vacature naar e-mail

Ontwikkel je in één jaar tot volwaardig recruiter

Het Traineeship Recruitment brengt jou in 12 maanden de kennis en vaardigheden om als recruiter succesvol te zijn. Vanaf dag één draai je mee in een team vol ervaren recruiters en word je breed ingezet. Je leert on the job, door te doen dus, waarbij je begeleid wordt door een vaste buddy. Daarnaast volg je, samen met andere trainees, een inspirerend en gevarieerd trainingsprogramma. Een uniek opleidingsprogramma waarbij je écht alle aspecten van het recruitmentvak leert.

Nu ben je vast benieuwd naar de trainingen die je gaat volgen, we geven je alvast een voorproefje! Je ontdekt wat employer branding en arbeidsmarktcommunicatie inhouden. Ook ontwikkel je je marketing skills en ga je aan de slag met praktische zaken zoals wervend schrijven en werken met LinkedIn. Je leert kandidaten te coachen tijdens het selectieproces om zo de candidate experience te optimaliseren. En uiteraard leer je alles rondom het voeren van gesprekken!

Bender groeit hard en er is dan ook alle ruimte voor nieuwe initiatieven. Jouw creativiteit wordt enorm gewaardeerd. Dat maakt dat je leuke projecten naar je toe kan trekken. Na een jaar ben je een volwaardig recruiter die binnen Bender nog verder door kan groeien via verschillende leerlijnen.

Bekijk de video over ons Recruiter Traineeship

Ik dacht dat recruiters alleen maar werven via LinkedIn, maar bij Bender doen we het gehele proces. Van allerlei soorten werving tot on boarding en alles wat daarbij hoort.

Dennis

Dit ga je doen als Recruiter

Je werft jouw nieuwe collega’s bij Bender! Zij werken vervolgens op verschillende projecten bij onze opdrachtgevers in de zorg, het sociaal domein of het ruimtelijk domein. Denk bijvoorbeeld aan verpleegkundigen, wmo-consulenten en medewerkers in de ruimtelijke ordening. Om met kandidaten in contact te komen zoek je via LinkedIn, organiseer je verschillende carrière-events en zet je sociale media en campagnes in. Zo kom je in contact met onze potentiële nieuwe collega’s! Uiteraard heb je veel contact met de kandidaten gedurende het selectieproces. Van het eerste telefonische contact tot aan het voeren van de kennismakingsgesprekken. Jij geeft de kandidaten een welkom gevoel, enthousiasmeert ze over de kansen bij Bender en zorgt voor een fijne candidate experience.

Dat kun je natuurlijk niet allemaal vanaf dag één. Het traineeship is bedoeld om te groeien. Je leert het vak door goede begeleiding, kennissessies en trainingen. Een greep uit wat je leert:

Communicatie- en selectietechnieken

Word een volwaardig gesprekspartner en leer verschillende selectietechnieken

Marketing

Werven via social media, employer branding en SEO

Inhoudelijke vakkennis

Je specialiseert je in de zorg, het sociaal domein of het ruimtelijk domein

Professionele vaardigheden

Samenwerken in een commerciële setting

Je leert werven met zorg en aandacht

Bij Bender zorgen we goed voor onze mensen en voor onze toekomstige werknemers. Dat begint al tijdens het recruitmentproces. Bij ons ben je geen recruiter die een lijstje met knock out-vereisten afvinkt, maar krijg je de tijd om je kandidaten echt te leren kennen. Je voert oprechte gesprekken, luistert naar ze en onderzoekt of ze bij Bender passen. Als dat zo is, coach je ze tijdens de sollicitatieprocedure. Bij Bender groeien deze nieuwe collega’s en worden ze nog beter in hun vak. Daarmee versterk je de zorg en het publiek domein.

Je komt terecht in een gezellig & hecht team

Onze recruitmentteams zitten vol sociale, energieke en gedreven mensen. Je komt te werken in een hecht team met een specialisatie in de zorg, het sociaal domein of het ruimtelijk domein. Samen werven jullie nieuwe collega’s die een prachtige carrière bij Bender tegemoet gaan. Succes vieren en samenzijn vinden we belangrijk. Daarom gaan we regelmatig met de verschillende teams borrelen, barbecueën of varen. Het jaarlijkse kerstfeest is een fenomeen, met optredens van bekende artiesten en een hotelovernachting.

Als Recruiter bij Bender spreek je mensen die echt hart voor hun werk hebben.

Eske

Dit is wat we jou bieden

Persoonlijke aandacht

Afwisselende baan, met veel ruimte voor nieuwe initiatieven

Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei

Een jaarcontract, daarna contract voor onbepaalde tijd

Salaris €2.300 – €3.500 bruto afhankelijk van kennis & ervaring

De leukste feestjes en activiteiten

Lease-auto

Traineeship tot volwaardig recruiter

Dit breng je mee

Je bent energiek en een echte aanpakker, je wilt je graag ontwikkelen en een start maken in het mooie recruitmentvak. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en hebt minimaal hbo werk- en denkniveau. Je bent welkom als je net bent afgestudeerd, maar natuurlijk ook als je een overstap wilt maken uit een ander vakgebied.

Ontdek wat onze Recruiters over Bender zeggen

Lisa

Tijdens het traineeship heb ik zoveel dingen ontdekt. Zo wist ik niet dat marketing ook onderdeel is van recruitment. Ontzettend leerzaam!

Tim

Bij Bender heb ik hard kunnen groeien en mocht ik zelf projecten starten. Die vrijheid, daar hou ik van. Bender groeit hard en je kunt zelf net zo hard groeien, een kickstart van mijn carrière. Het is een informele organisatie. Tijdens de lunch kan je zo naast de directeur aan tafel zitten.

Sjoerd

Bij Bender bieden we onze mensen prachtige kansen, daarmee maken we de zorg en sociaal domein echt een stukje beter.

Eline

Hard werken en ook veel plezier! Dat is hoe ik mijn werk bij Bender ervaar.

Nanda

Ik vond werken in een commerciële omgeving spannend. Maar omdat we als team aan onze doelstellingen werken, zie ik ze nu als een toffe uitdaging waar we met z'n allen hard aan werken.

Nomi

Na mijn opleiding wist ik niet precies wat ik wilde doen. In dit traineeship heb ik het complete vak geleerd met álle aspecten en dat is heel gaaf.

Onze selectieprocedure

1

Reageer

Laat ons weten dat je interesse hebt
2

Binnen twee dagen contact met Bender

We vertellen je graag nog veel meer over ons mooie traineeship
3

Eerste kennismaking met Manager Recruitment

Online kennismaking of bij ons op kantoor om te kijken of er een wederzijdse klik is
4

Tweede kennismaking met Bender op locatie

Na een positief eerste gesprek volgt de tweede kennismaking bij op ons kantoor
5

Arbeidsvoorwaardengesprek

6

Aan de slag!

Gefeliciteerd met je nieuwe baan
Ik heb interesseStuur vacature naar e-mail

Vragen? Ik help je graag verder!

Mail of bel mij en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Laura van der Kleij
Recruiter
M: 06-31 66 11 03

Stuur een email naar LauraChat met Laura via Whatsapp

Laat je gegevens achter

Wil je vrijblijvend kijken of dit iets voor jou is? Meld je aan en Laura neemt contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

  De Bender Belofte van Aandacht en Groei

  Aandacht en groei nemen we zo serieus, dat we het in een belofte hebben gegoten: de Bender Belofte van Aandacht en Groei. Daar maken we op alle mogelijke manieren werk van. Intern en extern. Formeel en informeel. Met opleiding en afwisseling. Professioneel en persoonlijk.
  Wij koesteren onze mensen. Met alle aandacht voor wat jou drijft en gelukkig maakt. Met alles wat bijdraagt aan jouw groei, aan jouw competenties. Met de Bender Belofte van Aandacht en Groei. Daar kom je verder mee.

  Meer dan 800 collega’s

  Detacheren en opleiden

  Actief in de zorg en het publiek domein

  Bender Academie

  Hou mij op de hoogte van de carrièremogelijkheden bij Bender

  Hebben we je interesse gewekt, maar ben je nu nog niet zover dat je wilt solliciteren? Laat je e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte van de carrièrekansen bij Bender.