Vacature: Projectverpleegkundige bij Bender

 • Afwisselende opdrachten bij jou in de buurt
 • Vast contract + lease auto
 • Gratis verkorte HBO-V opleiding
Ja, ik heb interesse

Groei, aandacht en afwisseling

Jij bent een talentvolle verpleegkundige en je wilt het beste uit jezelf halen. Het liefst ontwikkel je je binnen verschillende zorginstellingen maar wel met de begeleiding van een betrokken en leuke werkgever die alle aandacht heeft voor jouw groei. Herken je jezelf hierin? Ontdek dan wat Bender jou kan bieden.

Bekijk de video van onze Projectverpleegkundigen

Groei, aandacht en afwisseling. Ga aan de slag als Projectverpleegkundige bij Bender

Jij bent een talentvolle verpleegkundige en je wilt het beste uit jezelf halen. Het liefst ontwikkel je je binnen verschillende zorginstellingen maar wel met de begeleiding van een betrokken en leuke werkgever die alle aandacht heeft voor jouw groei. Herken je jezelf hierin? Ontdek dan wat Bender jou kan bieden.

Update: We zoeken nog 8 nieuwe collega's in verschillende regio's

Ja, Ik heb interesse

Dit is wat we jou bieden

In de eerste plaats bieden we jou alle aandacht voor jouw groei en een unieke kans om jouw ambities waar te maken bij de leukste werkgever in de branche.

Jij ontwikkelt je razendsnel door de afwisselende opdrachten op steeds andere interessante werkplekken bij jou in de buurt. En daar geven we jou 100% persoonlijke ondersteuning bij. Daarnaast bieden we jou de mogelijkheid om gratis de verkorte HBO-V opleiding te volgen.

Lease-auto

Contract voor onbepaalde tijd

Salaris tot €3.627 (excl. onregelmatigheidstoeslagen)

13e maand

Borrels en uitjes

Coaching

De afwisseling in opdrachten met daarbij de zekerheid van een vaste baan is voor mij een topcombinatie.

Chaya (22)

Dit ga je doen als Projectverpleegkundige

Als projectverpleegkundige treed je in vaste dienst bij Bender, Je krijgt gelijk een contract voor onbepaalde tijd. Vervolgens ga je aan de slag bij verschillende zorginstellingen bij jou in de buurt. Dat kan verpleeghuiszorg, wijkverpleging, revalidatiezorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuiszorg en GGZ zijn. Gemiddelde duurt een opdracht zes tot negen maanden.

Bij Bender kijken we steeds samen wat je volgende project wordt en wat jou het meeste aantrekt. Bij elk project heb je naast je dagelijkse werk vaak een kwaliteitsopdracht. Zo draag jij bij aan verbetering van de zorg terwijl je ook jezelf blijft ontwikkelen. Beter kan eigenlijk niet!

Afwisselende opdrachten

Steeds beter worden in je vak

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Ervaringen delen met collega's

Kwaliteitsopdrachten

Bij jou in de buurt

Bekijk de video van onze Projectverpleegkundige

HBO-V-opleiding

Bij ons kan je ervoor kiezen om naast je werk de verkorte HBO-V-opleiding te volgen. Met dit aangepaste werk-leertraject kun je je tijd flexibel indelen en haal je binnen drie jaar je HBO-V-diploma. Dat is best pittig, maar wij coachen je persoonlijk en je kunt altijd rekenen op de begeleiding van je regiomanager. Met de andere ‘Benders’ in je vaste studiegroep bouw je echt een band op. En het allermooiste? Bender betaalt jouw opleiding. Zonder enige verplichting of een boetebeding. Zo investeren we samen in jouw toekomst!

Update: Binnenkort gaat de volgende klas van start. Er zijn nog een aantal plekken vrij!

Blijf je ontwikkelen via onze Bender academie

In onze Bender Academie vind je een groot aantal opleidingsmogelijkheden, voor elk wat wils en voor iedereen onbeperkt toegankelijk. Om te beginnen heb je de prachtige kans om de HBO-V-opleiding te volgen en daarnaast een breed aanbod aan traineeships, verdiepingstrajecten, dagcursussen en trainingen. Wat je ook kiest, onze opleidingen sluiten altijd aan bij de meest actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied en bij jouw behoefte aan kennis en ontwikkeling. Jouw groei, daar draait het om bij Bender!

Ontdek wat onze Verpleegkundigen over Bender zeggen

Joris Dijkstra (25)Projectverpleegkundige

De afwisseling in opdrachten is mij op het lijf geschreven. De kwaliteitsopdrachten zijn ook heel interessant. Ik zie vaak snel wat er beter kan en dat is nu mijn werk!

Linda Kuijpers (26)Projectverpleegkundige

Hoe tof bij Bender; vast in dienst, verschillende projecten- langere tijd, bij Bender kom je in een super team maar ook nog eens in team bij je project. Je kennis verbreden, en blijft je blik fris en open houden. Een top combi!

Petricia Bouman (21)Projectverpleegkundige

Ik vind het belangrijk om me persoonlijk te ontwikkelen en in mijn beroep. Door de persoonlijke begeleiding en het hbo-v traineeship ben ik hiervoor bij Bender aan het juiste adres!

Mirjam Vogels (25)Projectverpleegkundige

Na bij verschillende zorgorganisaties gewerkt te hebben was Bender voor mij een verademing. Alles wordt gewoon goed geregeld en ik krijg waardering voor wat ik doe. Het is voor mij duidelijk dat ze de tevredenheid van hun werknemers erg belangrijk vinden.

Mehmet Ali Sade (26)Projectverpleegkundige

De combinatie van steeds een andere werkplek en toch de zekerheid van een vast contract is voor mij ideaal. Je kunt veel uren maken als je wilt en de leaseauto is voor mij de kers op de taart. Dat geeft zoveel vrijheid.

Wat breng je mee?

Je bent een gediplomeerde verpleegkundige niveau 4 en op zoek naar een leuke functie bij een betrokken en gezellige werkgever. Je bent in het bezit van een BIG-registratie en minimaal 24 uur per week beschikbaar. Daarnaast hou je van een uitdaging, wil je je blijven ontwikkelen en ben je enthousiast.

Onze selectieprocedure

1

Reageer

Laat ons weten dat je interesse hebt
2

Telefonische kennismaking

Onze Recruiter Tim neemt contact met je op
3

Kennismakingsgesprek

Gesprek met Tim
4

Tweede gesprek

Met Tim en de Regiomanager Lynn
5

Aan de slag!

Gefeliciteerd met je nieuwe baan
Ik heb interesse

Veelgestelde vragen

Kan ik vanaf mijn eerste werkdag al gebruik maken van de lease auto?

Dat kan zeker! Op jouw eerste werkdag ben jij namelijk al in het bezit van jouw lease auto, deze wordt voor jouw eerste werkdag bij je thuis afgeleverd, wel zo makkelijk!

Zitten er kosten aan de HBO-V opleiding verbonden?

Nee, wij vergoeden de kosten voor de HBO-V opleiding. Zonder enige verplichting of een boetebeding.

Bender, is dat een uitzendbureau?

Nee, Bender is officieel een detacheringsorganisatie. Maar belangrijker, een betrokken werkgever! Wij hebben alle aandacht voor jou en jouw groei. Bij ons ontvang je vanaf dag één een vast contract, dus zekerheid. Tegelijkertijd bieden we veel afwisseling doordat je elke zes á negen maanden weer op een nieuwe uitdagende werkplek terecht komt. Uitzenden kent een veel flexibeler karakter met een bijbehorend flexibel contract. Ook is het type werk meestal anders, je gaat vaak aan de slag op openstaande diensten in plaats van langdurige opdrachten. Daarnaast zijn uitzenders bemiddelaars, Bender is jouw vaste werkgever.

Hebben jullie een voorbeeld van hoe een opdracht er uit kan zien?

Zeker! Lees hier bijvoorbeeld wat Marc en Saskia voor opdracht doen.

Hoe is de begeleiding vanuit Bender tijdens mijn werk?

Bij Bender word je begeleid door een regiomanager. Hij of zij zorgt er allereerst voor dat jij op een plek terecht gaat komen die zo goed mogelijk aansluit bij jouw wensen en ambities. Wanneer je eenmaal aan het werk gaat blijft jouw manager nauw betrokken. Daarnaast zorgen jullie samen voor jouw groei en ontwikkeling.

Welk diploma heb ik nodig?

Voor deze functie heb je een Verpleegkunde niveau 4 diploma nodig.

Ben jij nog bezig met het afronden van deze opleiding of heb je een Verzorgende IG – of HBO-V diploma? Dan komen we ook graag met jou in contact!

Op welke manier kan ik me verder ontwikkelen?

Speciaal voor onze medewerkers hebben wij de Bender Academie opgezet. Hier vind je een groot aantal opleidingsmogelijkheden. Om te beginnen heb je de kans om de HBO-V-opleiding te volgen en daarnaast een breed aanbod aan traineeships, verdiepingstrajecten, dagcursussen en trainingen. Wat je ook kiest, onze opleidingen sluiten altijd aan bij de meest actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied en bij jouw behoefte aan kennis en ontwikkeling.

Ik ken iemand die goed op deze functie zou passen, hoe kan ik jullie met elkaar in contact brengen?

Leuk dat je iemand wil aandragen! Laat je gegevens achter via het formulier. Bij de juiste match krijg jij een bedrag van maar liefst 1000 euro!

Hoe zorgt Bender ervoor dat ik bekwaam blijf?

Bij Bender organiseren we ieder kwartaal een Skillslab waarin jij je voorbehouden en risicovolle handelingen up-to-date kunt houden. Op deze manier staan wij voor kwaliteit zowel naar de opdrachtgever als naar jou als zorgprofessional.

Kan ik bij Bender werken als mijn BIG-registratie verlopen is?

Bender zorgt ervoor dat herintreders binnen no time weer aan de slag kunnen in het mooiste vak dat er is. Samen zorgen we voor een goede voorbereiding op het BIG herregistratie examen. De kosten van die trainingen en het landelijke examen nemen wij voor onze rekening! En dit niet alleen, na het opnieuw behalen van de BIG-registratie bieden we gelijk een vast dienstverband aan bij Bender!

In welke regio ga ik aan het werk?

De opdrachten zoeken we zo passend mogelijk bij jou! Daarom houden we ook rekening met reisafstand. De werkplekken zijn dan ook op acceptabele reisafstand. Hierin kijken we altijd samen wat er mogelijk is.

Andere vragen? Ik help je graag verder!

Mail of bel mij en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Ook kan ik je in contact brengen met één van onze Projectverpleegkundige, zij vertellen je graag meer!

Tim Bohre
Recruiter Zorg
Telefoon: 06-28 36 21 74
Email: tim.bohre@bendergroep.nl

Stuur een email naar TimChat met Tim via Whatsapp

Laat je gegevens achter

Wil je vrijblijvend kijken of dit iets voor jou is? Meld je aan en Tim neemt contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

  Ben je in bezit van diploma verpleegkunde niveau 4?
  JaNeeIk ben bezig met de opleiding

  Ben je niet in het bezit van een diploma Verzorgende IG, Verpleegkunde niveau 4 of verpleegkunde niveau 5/6? Dan kunnen we helaas nog niets voor je betekenen bij Bender.

  Wanneer kunnen we je het beste bereiken?

  Stuur vacature naar e-mail

  Over Bender

  Wij geven aandacht aan alles wat je doet. Aan wat je meemaakt in je werk. Aan waar je tegenaan loopt. En aan wat je wilt leren. Wij zijn er iedere dag voor jou. We motiveren je het beste uit jezelf te halen. Zo groei en geniet je volop in je leven en werk. Bij Bender zeggen we vol overtuiging: ik ben d’r voor jou.

  Meer dan 300 collega’s

  Detacheren en opleiden

  Actief in de zorg en het publiek domein

  Bender Academie

  Hou mij op de hoogte van de carrièremogelijkheden bij Bender

  Hebben we je interesse gewekt, maar ben je nu nog niet zover dat je wilt solliciteren? Laat dan hier je e-mailadres achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de carrièremogelijkheden bij Bender.