Vacature Projectverpleegkundige bij Bender

Leuke afwisselende opdrachten

Vast contract + lease auto

Mogelijkheid voor verkorte HBO-V-opleiding

Groei, aandacht en afwisseling.

Jij bent een talentvolle verpleegkundige en je wilt het beste uit jezelf halen. Het liefst ontwikkel je je binnen verschillende zorginstellingen maar wel met de begeleiding van een betrokken en leuke werkgever die alle aandacht heeft voor jouw groei. Herken je jezelf hierin? Ontdek dan wat Bender jou kan bieden.

Groei, aandacht en afwisseling. Ga aan de slag als projectverpleegkundige bij Bender!

Jij bent een talentvolle verpleegkundige en je wilt het beste uit jezelf halen. Het liefst ontwikkel je je binnen verschillende zorginstellingen maar wel met de begeleiding van een betrokken en leuke werkgever die alle aandacht heeft voor jouw groei. Herken je jezelf hierin? Ontdek dan wat Bender jou kan bieden.

Update: We zoeken nog 3 nieuwe collega's voor de regio Noord-Holland

Ik heb interesseStuur vacature naar e-mail

Ontdek de voordelen van Bender en geef een boost aan je carrière!

Bij ons draait het om de aantrekkelijkheid van jouw werk. Wij werken voor een groot aantal zorginstellingen in Noord-Holland waardoor jij direct toegang tot interessante projecten hebt. Je krijgt gelijk een contract voor onbepaalde tijd en werkt in opdrachten met een gemiddelde duur van zes tot negen maanden. Zo heb je én veel afwisseling in je werk én de zekerheid van een vaste aanstelling. Daarnaast kun je werken aan kwaliteitsopdrachten om de zorg beter te maken en bieden we je royale opleidingsmogelijkheden. Wil jij je carrière een boost geven en het maximale uit je loopbaan halen? Dan is dit jouw unieke kans!

"De afwisseling in opdrachten met daarbij de zekerheid van een vaste baan is voor mij een topcombinatie. ” – Chaya (22)

Dit ga je doen als Projectverpleegkundige

Als projectverpleegkundige treed je in vaste dienst bij Bender. Vervolgens ga je aan de slag bij verschillende zorginstellingen. Dat kan verpleeghuiszorg, wijkverpleging, revalidatiezorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuiszorg en GGZ zijn. Bij Bender kijken we steeds samen met jou wat je volgende project wordt en wat jou het meeste aantrekt. Bij elk project heb je naast je dagelijkse werk vaak een opdracht die met kwaliteit te maken heeft. Zo draag jij bij aan verbetering van de zorg terwijl je ook jezelf blijft ontwikkelen. Beter kan eigenlijk niet!

Afwisselende opdrachten

Verpleegtechnische handelingen

Schakel tussen verschillende disciplines

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Sparren met collega’s

Kwaliteitsopdrachten

Afwisselende opdrachten

Verpleegtechnische handelingen

Schakel tussen verschillende disciplines

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Sparren met collega’s

Kwaliteitsopdrachten

Dit is wat we jou bieden

In de eerste plaats bieden we jou alle aandacht voor jouw groei en een unieke kans om jouw ambities waar te maken bij de leukste werkgever in de branche. Jij ontwikkelt je razendsnel door de afwisselende opdrachten op steeds andere interessante werkplekken bij jou in de buurt. En daar geven we jou 100% persoonlijke ondersteuning bij. Als je bij Bender aan de slag gaat krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd. Met die baanzekerheid en je vaste uren kun jij veilig verder bouwen aan je toekomst.

Lease-auto

Contract voor onbepaalde tijd

Salaris tot €3.264 (excl. onregelmatigheidstoeslagen)

Lidmaatschap V&VN

13e maand

Borrels en uitjes

Een gezellig team

Persoonlijke ontwikkeling

Lease-auto

Contract voor onbepaalde tijd

Salaris tot €3.264 (excl. onregelmatigheidstoeslagen)

13e maand

Borrels en uitjes

Een gezellig team

Blijf je ontwikkelen in de Bender Academie

En dan nu de allermooiste arbeidsvoorwaarde waar wij bij Bender apetrots op zijn: de Bender Academie. Want wij zijn niet alleen een gave werkgever, maar ook een professionele opleider! In de Bender Academie vind je een groot aantal opleidingsmogelijkheden, voor elk wat wils en voor iedereen onbeperkt toegankelijk. Om te beginnen heb je de prachtige kans om de HBO-V-opleiding te volgen en daarnaast een breed aanbod aan traineeships, verdiepingstrajecten, dagcursussen en trainingen. Wat je ook kiest, onze opleidingen sluiten altijd aan bij de meest actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied en bij jouw behoefte aan kennis en ontwikkeling. Jouw groei, daar draait het om bij Bender!

HBO-V-opleiding

Bij ons kan je ervoor kiezen om naast je werk de verkorte HBO-V-opleiding te volgen. Met dit aangepaste werk-leertraject kun je je tijd flexibel indelen en haal je binnen drie jaar je HBO-V-diploma. Dat is best pittig, maar wij coachen je persoonlijk en je kunt altijd rekenen op de begeleiding van je regiomanager. Met de andere ‘Benders’ in je vaste studiegroep bouw je echt een band op. En het allermooiste? Bender betaalt jouw opleiding. Zonder enige verplichting of een boetebeding. Zo investeren we samen in jouw toekomst!

Ontdek ons skillslab

Bij Bender vinden we het belangrijk dat je naast bevoegd, ook bekwaam blijft in de voorbehouden en risicovolle handelingen. We hebben dan ook alles in huis om dit te faciliteren. De theorie krijg je aangereikt in de vorm van e-learnings in onze academie. Daarna zullen de handelingen worden afgetoetst in ons eigen skillslab.  Voor het behalen van de praktijktoetsen ontvang je certificaten en uiteraard worden de punten bijgeschreven in het kwaliteitsregister van V&VN. Want kwaliteit mag gezien worden!

Voel je thuis bij Bender

Bij Bender geven we om jouw ontwikkeling. We geloven in persoonlijke begeleiding en vinden jouw plezier in je werk en persoonlijke groei het belangrijkste. Daar investeren we in. Dat doen we door jou alle mogelijkheden te bieden je verder te ontwikkelen in de Bender Academie, maar vooral ook door veel persoonlijke aandacht voor jouw mogelijkheden en wensen. Bij Bender ben jij welkom en dat voel je!

Joris Dijkstra, 25 jaar

De afwisseling in opdrachten is mij op het lijf geschreven. De kwaliteitsopdrachten zijn ook heel interessant. Ik zie vaak snel wat er beter kan en dat is nu mijn werk!

Linda Kuijpers, 26 jaar

Hoe tof bij Bender; vast in dienst, verschillende projecten- langere tijd, bij Bender kom je in een super team maar ook nog eens in team bij je project. Je kennis verbreden, en blijft je blik fris en open houden. Een top combi!

Petricia Bouman, 21 jaar

Ik vind het belangrijk om me persoonlijk te ontwikkelen en in mijn beroep. Door de persoonlijke begeleiding en het hbo-v traineeship ben ik hiervoor bij Bender aan het juiste adres!

Mirjam Vogels, 25 jaar

Na bij verschillende zorgorganisaties gewerkt te hebben was Bender voor mij een verademing. Alles wordt gewoon goed geregeld en ik krijg waardering voor wat ik doe. Het is voor mij duidelijk dat ze de tevredenheid van hun werknemers erg belangrijk vinden.

Mehmet Ali Sade, 26 jaar

De combinatie van steeds een andere werkplek en toch de zekerheid van een vast contract is voor mij ideaal. Je kunt veel uren maken als je wilt en de leaseauto is voor mij de kers op de taart. Dat geeft zoveel vrijheid.

Wat breng je mee?

Je bent een gediplomeerde verpleegkundige niveau 4 en op zoek naar een leuke functie bij een betrokken en gezellige werkgever. Je bent in het bezit van een BIG-registratie en je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar. Je houdt van uitdaging, je wilt je blijven ontwikkelen, je bent flexibel en enthousiast, staat stevig in je schoenen en beschikt over een goed aanpassingsvermogen.

Onze selectieprocedure

1

Reageer

Laat ons weten dat je interesse hebt
2

Telefonische kennismaking

Onze Recruiter Kim neemt contact met je op
3

Kennismakingsgesprek

Gesprek met Kim van Haastert
4

Tweede gesprek

Met Kim Jager en de Regiomanager Lynn Willemsz
5

Aan de slag!

Gefeliciteerd met je nieuwe baan
Ik heb interesse

Meer weten? Ik help je graag verder!

Hebben we je interesse gewekt maar weet je nog niet zeker of de baan bij je past? Mail of bel mij en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je meer te vertellen over Bender en het werk.

Kim Jager
Recruiter Zorg
Telefoon: 06-28 36 19 09
Email: kim.jager@bendergroep.nl

Reageer vandaag nog en ontdek jouw mogelijkheden

Wil je ontdekken of je als projectverpleegkundige bij ons het beste uit jezelf kunt halen? Of heb je interesse in de HBO-V opleiding? Stuur ons dan je gegevens om eens vrijblijvend verder te kijken naar de mogelijkheden die wij je kunnen bieden.

Laat ook je gegevens achter wanneer je iemand bij ons wilt aandragen. Bij de juiste match krijg jij een bedrag van maar liefst 1000 euro!

  Ben je in bezit van diploma verpleegkunde niveau 4?
  JaNeeIk ben bezig met de opleiding

  Stuur de link naar mijn email

  Over Bender

  Wij geven aandacht aan alles wat je doet. Aan wat je meemaakt in je werk. Aan waar je tegenaan loopt. En aan wat je wilt leren. Wij zijn er iedere dag voor jou. We motiveren je het beste uit jezelf te halen. Zo groei en geniet je volop in je leven en werk. Bij Bender zeggen we vol overtuiging: ik ben d’r voor jou.

  Meer dan 300 collega’s

  Detacheren en opleiden

  Actief in de zorg en het publiek domein

  Bender Academie

  Meer dan 300 collega’s

  Detacheren en opleiden

  Actief in de zorg en het publiek domein

  Bender Academie

  Hou mij op de hoogte van de carrièremogelijkheden bij Bender

  Hebben we je interesse gewekt, maar ben je nu nog niet zover dat je wilt solliciteren? Laat dan hier je e-mailadres achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de carrièremogelijkheden bij Bender.