Aandacht voor jouw ontwikkeling. Ben jij Inkomensconsulent? Kom werken bij Bender!

Jij bent een ervaren en ambitieuze Inkomensconsulent en je wil jezelf breed ontwikkelen bij een betrokken werkgever die jou op de eerste plaats zet. Herkenbaar? Lees verder en ontdek wat Bender jou kan bieden!

Ik wil meer informatieDirect solliciteren

Aandacht voor jouw ontwikkeling. Word inkomensconsulent bij Bender!

Opdrachten die bij jou passen

Vast contract + lease auto

Persoonlijke begeleiding

Ja, ik wil meer informatieDirect solliciteren

Bij Bender gaat het om jouw wensen

Als Inkomensconsulent bij Bender krijg jij alle aandacht en helpen we jou om je ambities in het sociale domein waar te maken. Je werkt bij verschillende gemeentelijke organisaties, je doet brede ervaring op en je ontwikkelt de professionele en persoonlijke vaardigheden die jij belangrijk vindt. Bij de opdrachten gaan we uit van jouw ambities en krijg jij alle tools die je nodig hebt om je te ontwikkelen in de richting die jij wilt. Want wij willen jou laten groeien. Dat is waar wij bij Bender voor staan. Dat doen wij door jou echte aandacht te geven en dat is ook precies waarom veel Inkomensconsulenten met zoveel plezier bij Bender werken.

"Ik voel me helemaal thuis bij Bender. Er wordt echt naar mij geluisterd en beloftes worden waargemaakt."

Kimberley (29)

Dit is wat wij jou bieden

In de eerste plaats bieden we je veel persoonlijke aandacht. We kijken samen welke opdrachten het beste bij jou passen en bieden trainingen, cursussen, coaching en persoonlijke begeleiding om jouw groei optimaal te ondersteunen. Daarnaast bieden we je:

Lease-auto

Aantrekkelijke bonusregelingen

Toegang tot de Bender Academie

Salaris €2.500 - €4.000

Vast contract (28 tot 36 uur)

Geweldige sociale events

Je voelt je thuis bij Bender

Bij Bender heerst een sterk wij-gevoel. Of zoals onze professionals het vaak zeggen: ‘Bij Bender stap je in een warm bad’. En zo is dat! Je werkt weliswaar bij verschillende opdrachtgevers op detacheringsbasis, maar jij maakt deel uit van de Bender-club en dat voel je! We ontmoeten elkaar regelmatig, er zijn borrels en uitstapjes met collega’s en we staan altijd voor jou klaar. Die persoonlijke aandacht is een van onze belangrijkste kenmerken en dat maakt ons uniek. Je zult het zelf merken!

Jouw ontwikkeling staat voorop

Bij Bender gaat het om jouw groei en ontwikkeling. En met onze aandacht en de variatie in opdrachten gaat die ontwikkeling heel snel. Je hebt een korte lijn met je regiomanager en met coaching en intervisie helpen we jou verder. In de Bender Academie kun jij volop aan de slag met zo’n 100 vrij toegankelijke trainingen en cursussen, zoals de e-learnings ‘omgaan met burgers met psychiatrische problemen’ en ‘motiverende gespreksvoering’. En wil jij een externe opleiding doen, dan is dat altijd bespreekbaar. Bij Bender is veel mogelijk en krijg jij alle tools die jij nodig hebt om te groeien als professional.

Ontdek wat onze medewerkers over Bender zeggen

Tim, 52 jaarKlantmanager Werk en Inkomen

Wat ik het fijnste vind aan werken bij Bender? Dat er zo veel oprechte aandacht is voor mij als persoon. Dit is voor mij echt een verademing!

Kimberly, 29 jaarInkomensconsulent

Ik voel me helemaal thuis bij Bender. Er wordt echt naar mij geluisterd en beloftes worden waargemaakt. Een heel fijne werkgever!

Sangieta, 28 jaarKlantmanager Werk en Inkomen

Je wordt erg goed begeleid vanuit Bender. Zo kan ik altijd terecht bij de regiomanager. Heel fijn om hier op terug te kunnen vallen.

Wiebe, 29 jaarKwaliteitsmedewerker

Ik ben doorgegroeid naar de functie Kwaliteitsmedewerker. Je bepaalt zelf jouw groeipad en Bender geeft jou de tools om dit te realiseren.

Esther, 31 jaarKlantmanager Werk en Inkomen

Doordat elke gemeente weer net iets anders werkt merk ik dat ik me heel snel ontwikkel. Mijn opgedane ervaring kan ik telkens bij een nieuwe opdracht weer meenemen.

Simon, 28 jaarInkomensconsulent

Het werk als Inkomensconsulent is uitdagend. Met mijn Regiomanager ga ik in gesprek over mijn ontwikkeling, mijn opdrachten en uitdagingen in mijn werk. Mijn vooruitgang staat altijd voorop, dat is voor mij heel waardevol!

Wat breng je mee?

Je bent in het bezit van een hbo- of wo-diploma, bij voorkeur in een juridische richting. En je hebt minimaal een jaar ervaring als Inkomensconsulent bij een gemeente opgedaan. Je houdt van de uitdaging om ervaring op te doen bij verschillende gemeenten en je wil je blijven ontwikkelen. Daarnaast is het belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs.

Jouw werkzaamheden als Inkomensconsulent bij Bender

Als Inkomensconsulent treed je in vaste dienst bij Bender en ga je vervolgens bij verschillende gemeentelijke organisaties aan de slag. En dat betekent veel afwisseling! Bij elke gemeente en bij elke opdracht zul je weer andere verantwoordelijkheden hebben. Daardoor breid jij je kennis en expertise snel uit en die ervaring breng je ook weer mee naar je nieuwe projecten.

Afwisselende opdrachten

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Je eigen netwerk opbouwen

Opdrachtafhankelijke taken en verantwoordelijkheden

Zo makkelijk zijn de stappen naar jouw perfecte baan

1

Reageer

Laat ons weten dat je interesse hebt
2

Telefonische kennismaking

Bespreek jouw wensen en expertise met onze recruiters
3

Kennismakingsgesprek

Ontdek of Bender bij jou past in een (online) gesprek met een van onze Inkomensconsulenten
4

Tweede gesprek

Een (online) gesprek met de regiomanager uit jouw regio
5

Aan de slag!

Gefeliciteerd met je nieuwe baan
Ja, ik wil meer informatie

Meer weten? Wij helpen je graag verder!

Hebben we je interesse gewekt maar weet je nog niet zeker of de baan bij je past?
Mail of bel ons en wij vertellen je graag meer over Bender, de opdrachtgevers en de inhoud van het werk.

Team Recruitment
Telefoonnummer:  020-5787300
Email: sollicitatie@bendergroep.nl

Start chat via Whatsapp

Ga in gesprek met één van onze Inkomensconsulenten

Zij weten als beste hoe het is om voor Bender te werken en beantwoorden graag al jouw vragen. Laat in onderstaand formulier je gegevens achter, dan nemen we contact met je op om een online gesprek in te plannen. Wil je direct solliciteren? Klik dan hier.

  Stuur vacature naar e-mailDeel vacature via Whatsapp

  Over Bender

  Bij Bender gaat het om aandacht. Wij geloven dat aandacht bijdraagt aan geluk en dat gunnen we iedereen. En daarom zijn wij er elke dag voor onze professionals. Wij luisteren, motiveren en zorgen dat zij hun doelen halen. Bij Bender zeggen we vol overtuiging: ik Bender voor jou.

  Meer dan 500 collega’s

  Detacheren en opleiden

  Actief in het publieke domein en de zorg

  Bender Academie

  Houd mij op de hoogte van de carrièremogelijkheden bij Bender

  Hebben we je interesse gewekt, maar ben je nu nog niet zover dat je wilt solliciteren? Laat dan hier je e-mailadres achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de carrièremogelijkheden bij Bender.